Diensten

Wat maken we?

Livestreaming

Livestreaming is populairder dan ooit tevoren. Wood Media Productions helpt je graag met kleinschalige livestreams van je evenement, sportwedstrijd of televisieprogramma. Wij beschikken over geluidsapparatuur en meerdere camera’s. Daarnaast maken we gebruik van Restream, om naar meerdere platformen tegelijk te streamen.

Aftermovies

Met Aftermovies willen we een sfeerimpressie schetsen van een evenement of gebeurtenis. Hiermee willen we niet alleen de bezoekers van het evenement een herbeleving geven maar ook een beeld schetsen voor mensen die er niet bij waren of interesse wekken om er de volgende keer wel bij te zijn.

Bedrijfsvideo’s

Een bedrijfsvideo kan een bedrijf goed op de kaart zetten. Kijkend naar wat voor een soort bedrijf het is, maken we een promo wat perfect bij het bedrijf past. Van Concept tot uitvoering. Alles wordt uitvoerig en op maat van het bedrijf gemaakt.

Muziekvideo’s

Bij iedere band/muzikant hoort een videoclip. Dit kan verschillende redenen hebben: om muziek te promoten of gewoonweg omdat een imago creëert. Door het maken van een videoclip willen wij het beste van de muzikant naar boven halen door in goed overleg met hen, een mooi eindproduct te leveren waar de band/muzikant trots op kan zijn.

Voorbeelden zien van mijn werk?

Bekijk mijn portfolio!


Over mij

Ik ben Jorn van den Hout (24) en ik ben eigenaar van Wood Media Productions.


Al vanaf kleins af aan was ik al gefascineerd van films en computers. Ik wist dus ook al snel dat het vak me zou interesseren. Op mijn 10e begon ik met films maken met een kleine simpele fotocamera. Dit was mijn favoriete bezigheid in mijn jeugd.

Opleiding

In 2015 ben ik gestart met de Mbo Niveau 4 opleiding ”Audiovisueel Specialist” op het Arcus College (nu Vista College). Op deze opleiding heb ik mijn kennis over het vak flink uitgebreid, niet alleen door de praktijk die ik op school heb gehad maar met name in de stages die ik heb gelopen bij Bert Buis KinderTv in Maastricht, Inside/Out Media & Consultancy in Sittard en Baadjou in Valkenburg. In 2019 heb ik de opleiding ”Audiovisueel Specialist” succesvol afgerond en ben me hierna gaan focussen op Wood Media Productions.

Fortuna SC TV

Sinds de Corona-periode in 2020 ben ik betrokken geraakt in het project: ”Fortuna SC TV”. Een initiatief van Fortuna Supporters Collectief om de supporters van Fortuna Sittard een nieuwe manier te bieden om te entertainen en informeren. Ik neem hierbij het productieproces en de techniek op in samenwerking met Puttersmedia.

Interesse in onze diensten of vragen? Neem contact op!

© Copyrights, 2021 Wood Media Productions