Portfolio

De videoproducties van Wood Media Productions zijn heel variërend. 
Ontdek hieronder allerlei soorten producties dat wij maken!

Aftermovies

Met Aftermovies willen we een sfeerimpressie schetsen van een evenement of gebeurtenis. Hiermee willen we niet alleen de bezoekers van het evenement een herbeleving geven maar ook een beeld schetsen voor mensen die er niet bij waren of interesse wekken om er de volgende keer wel bij te zijn.

Videoclip

Bij iedere band/muzikant hoort een videoclip. Dit kan verschillende redenen hebben: om muziek te promoten of gewoonweg omdat een imago creëert. Door het maken van een videoclip willen wij het beste van de muzikant naar boven halen door in goed overleg met hen, een mooi eindproduct te leveren waar de band/muzikant trots op kan zijn.


Promotievideo's

Een promotievideo kan een bedrijf goed op de kaart zetten. Kijkend naar wat voor een soort bedrijf het is, maken we een promo wat perfect bij het bedrijf past.


Docu/Film

Een Documentaire of film is een van onze favoriete bezigheden in het vak. Om je te verdiepen in een onderwerp, en dit kunt uitvoeren in een documentaire is heel leuk om te doen. Daarnaast kun je in een korte film je artistieke kant laten zien.


TV Productie - Fortuna SC TV (2020-heden)

Sinds Juli 2020 ben ik betrokken geraakt bij het project ''Fortuna SC TV''. Televisie voor supporters door supporters van Fortuna Sittard. Ik zorg voor de productie, camerawerk, montage en regie. Dit doe ik samen met een team van enthousiaste en motiverende mensen.