Over Mij

Ik ben Jorn van den Hout (22) en ik ben eigenaar van Wood Media Productions.

Al vanaf kleins af aan was ik al gefascineerd van films en computers. Ik wist dus ook al snel dat het vak me zou interesseren. Op mijn 10e begon ik met films maken met een kleine simpele fotocamera. Dit was mijn favoriete bezigheid in mijn jeugd.

In 2015 ben ik gestart met de Mbo Niveau 4 opleiding ''Audiovisueel Specialist'' op het Arcus College (nu Vista College). Op deze opleiding heb ik mijn kennis over het vak flink uitgebreid, niet alleen door de praktijk die ik op school heb gehad maar met name in de stages die ik heb gelopen bij Bert Buis KinderTv in Maastricht, Inside/Out Media & Consultancy in Sittard en Baadjou in Valkenburg. In 2019 heb ik de opleiding ''Audiovisueel Specialist'' succesvol afgerond en ben me hierna gaan focussen op Wood Media Productions.


Ik ben sinds het seizoen 2017/2018 actief als videoanalist voor Fortuna Sittard. Hier zorg ik ervoor dat de wedstrijden goed in beeld gebracht worden voor een duidelijke analyse te creƫeren voor de spelers. Daarnaast doe ik sinds seizoen 2018/2019 ook verschillende dingen voor de social media van Fortuna Sittard zoals het opnemen van interviews en het maken van Gifs.
Dit doe ik in samenwerking met Ger Putters.

Sinds de Corona-periode ben ik betrokken geraakt in het project: ''Fortuna SC TV''. Een initiatief van Fortuna Supporters Collectief om de supporters van Fortuna Sittard een nieuwe manier te bieden om te entertainen en informeren. Ik neem hierbij het productieproces en de techniek op me.