Diensten

Aftermovie 

Binnenkort een evenement, bruiloft, particulier of zakelijk feestje? En u wilt dat iemand dit vastlegt en er een leuke herinnering van maakt? Dan ben ik de juiste persoon om daarvoor te zorgen. Ik zorg ervoor dat er een leuke en mooie video komt die filmtechnisch voldoet aan de sfeer van het evenement en ook persoonlijk goed omgaat met bepaalde wensen en mogelijkheden van de klant.

Voor vragen en mogelijkheden, vul het onderstaande contactformulier in of mail naar info@woodmedia.nl

Bedrijfsfilm

Op zoek naar iemand die een bedrijfsfilm of commercieel interessante video voor u bedenkt en uitvoert? Dan ben ik de juiste persoon. Samen met de klant kijk ik of u zelf al bepaalde ideeën hebt en dan stel ik met mijn eigen inbreng verschillende  concepten samen. De klant kiest voor een bepaald concept, en we voeren aan de hand van het concept een videoproductie uit.

Voor vragen en mogelijkheden, vul het onderstaande contactformulier in of mail naar info@woodmedia.nl

Videoclip

Net een nieuwe track uitgebracht en u wilt erbij een mooie videoclip hebben om bij u muziek ook nog een videolaag toe te voegen. Dan ben ik de juiste persoon. Door het maken van een videoclip wil ik het beste van de muzikant naar boven halen door in goed overleg met hen, een mooi eindproduct te leveren waar de band/muzikant trots op kan zijn.

Voor vragen en mogelijkheden, vul het onderstaande contactformulier in of mail naar info@woodmedia.nl

ICT / Technische Hulp

Bent u niet zo thuis in het technische wereldje, heeft u advies nodig in bepaalde technische zaken in en rond het huis, of heeft u op andere zaken technische hulp nodig, zoals het installeren van apparatuur? Dan ben ik de juiste persoon om u daarin te helpen. We maken een afspraak waarin ik langskom om al u technische problemen te bespreken en daarbij geef ik u persoonlijk advies. Ook ben ik inzetbaar voor het installeren van apparatuur dat u aangeschaft heeft. 


Contactformulier

Wood Media Productions
Jorn van den Hout
+31 6 42538667
Kvk nr: 67816363
info@woodmedia.nl


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.